söndag 16 november 2008

Tillbaka i stan...

Så var vi tillbaka i stan. Det känns helt ok, men hade mycket hellre stannat kvar. Så synd bara att jag inte kunde stanna för skolans del, har ju massa obligatoriskt den här kursen. Annars hade maken tänkt att ta ledigt så vi kunnat vara där lite längre, men så blev det inte.

Vi hade i alla fall en underbar helg. Var ute i solen och pysslade på tomten om dagarna, vi satte upp elbelysning inför advent, krattade löv och fixade lite annat smått. Nelly, den underbara vovven, bara njöt av att få vara ute och springa runt runt runt. Men snacka om att hon var trött på kvällarna.
I övrigt blev det god mat, gott vin, sällskapsspel och lite pyssel inne. Hjälpte mamma att sy till en ny gardin vi köpt till köket, och sen satte vi upp den. Det blev kanon, väldigt snyggt.

Så skönt att ha landet att åka till. Ska se om vi kan komma ner i mellandagarna nånting, beroende på hur maken jobbar. Han har ju ett sånt jobb att han jobbar i jul. Men vi skulle kunna åka till landet den 27 dec och sen kanske stanna nån vecka kanske... Tål att tänkas på...

Nu är underbara maken iväg och hyr en film och fixar lite snacks. Skönt att bara vara och ta det lungt ikväll.

Imorgon blir det skola på eftermiddagen med föreläsning. Hoppas på att hostar är bättre tills dess, jobbigt att störa alla andra annars. Skall dessutom försöka jobba ett per timmar på förmiddagen. Måste ringa runt till lite ställen i Uppsala. Vi planerar läger där med våra sötnosar strax innan jul...

1 kommentar:

  1. Gud va kul att du börjat blogga igen jag har saknat dina inlägg... Välkommen tillbaks babe...
    Kram

    SvaraRadera