torsdag 4 mars 2010

Vilken syn...

Vad vi måste ha sett roliga ut idag på cafeét i centrum, tog upp hälften av utrymmet, kändes som det i alla fall. 7 mammor,2 pappor och 7 små bebisar, alla runt 5 månader... Men det var riktigt trevligt, ser fram emot nästa gång : ) Vi satt i nästan 2.5 timme, sen började det bli dags att röra sig hemåt för de flesta. Tog en tripp till Lindex, Malva fick nya strumpor då vi äntligen hittat en sort som sitter hyfsat fast på hennes minifötter, de ramlar "bara" av ungefär 4-5 gånger om dan till skillnad från alla andra som ramlar av närmare 20-30 gånger. Så från och emd nu kör vi enbart med Bamse strumpor här hemma, än så länge i strl 13-15. Hon har inte stora fötter våran lilla tjej, men världens finaste :)
Hittade även en söt body som köptes för framtida bruk. Än så länge lite stor, men var superfin och på rean, så den fick följa med hem. Blev även 3 par thights till mg från Cubus.

Snart dags att sova här hemma. Imorgon ska vi packa in oss i bilen och åkte på lite utflykt med bror, hans son och mamma. Runt tio skulle vi försöka komma iväg. Så dags för sängen och hoppas på att Malva sover något längre imorgon. Idag sov hon till 6.15, vilken lycka! Hel otroligt att man kan bli glad för det, men efter att ha vaknat runt 5 ganska många nätter i rad så kändes det nästan som att man fick sovmorgon idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar