måndag 15 mars 2010

Sista dagen på “helgen”

Den här helgen har vi verkligen inte gjort mycket. Men det behövdes, då Micke jobbat kväll både onsdag, torsdag och fredag. Så det var riktigt skönt att bara ha en helg där vi tog det lugnt. Vi var dock ute och handlade en sväng i lördags, kylskåpet fick en liten påfyllning och Malva fick en ny haklapp.

Igår var vi ute och gick en sväng men det var ingen höjdare. Det var så fullt med is överallt så man bara halkade omkring. Blir väl bättre om nån vecka när det smält bort lite mer, men just nu kändes det lite halvjobbigt. Tur att man hade vagnen att hålla i i alla fall. På tal om vagnen, vi har köpt ett nytt chassi! Det innebär att vi numera kan växla mellan våran City Cross och Nitro City på bara några sekunder. Helt perfekt att kunna byta beroende på vad man ska göra och helt enkelt ha det bästa av två världar :)

Imorgon ska jag träffa Sandra och lille Axel. Det var ju ett par veckor sen och ska bli kul att se hur mycket han har vuxit :) Vi ska ta en fika i centrum, mycket trevligt.
Annars har jag inte så mycket planer för veckan. Nästa vecka är däremot fullspäckad, så får väl passa på och vila den här veckan då. Inte för att det burkar bli så mycket med det i alla fall, eftersom man på något sätt alltid har saker att göra.

Bild på mina favoriter under morgonmys :)

 DSC04042

och en på lilla prinsessan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar