fredag 12 mars 2010

Fredagsmys...

....mest för mig själv, i alla fall just nu.

Fredagen har varit fullspäckad. Började med fika i centrum med andra mammor från föräldragruppen, sen mötte mamma och Vincent upp, vi handlade lite och gick sen en sväng med barnen i vårsolen. Jätte skönt. Och underbart att vädret har blivit så fint :)

Sen mötte vi upp pappa och Thomas som varit på båtmässan, och vi var ett tag hos Thomas och busade med barnen. Micke kom dit och vi gick hem efter en stund, jag förberedde middagen. Idag åt vi vad ungefär hälften av svenskarna äter på fredagar, nämligen tacos. Är det inte lite märkligt egentligen att så många svenska äter nån sorts amerikanskt-mexikanskt just på fredagar? Vi brukar faktiskt inte äta tacos på fredagar, men idag blev det så och de tvar smaskens. Mamma och pappa gjorde oss sällskap och sen åkte Micke för att jobba. Så mamma och pappa var kvar en stund hos oss.

Men nu är jag allena. Micke är kvar på jobbet, de har bandkväll för ungdomarna. Mamma och pappa har åkt hem och Malva och Nelly sover. Så ska väl mest bara sitta och avnjuta lugnet tills Micke kommer hem. Sen blir det sängen och hoppas på att Malva sover lika bra och "länge" som imorse. Ända tills 7.10 fick vi sova. Det går framåt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar