tisdag 26 januari 2010

Tillbaka till vardagen...

Tisdag igen, och det betyder vardag för oss.

Söndagen var helt kaos, Malva skrek hur mycket som helst och mellan 19 och 21 skrek hon konstant, utan paus. Så vi åkte till barnakuten och där sov hon ju så klart, var ju helt slut så hon somnade i bilen, men vi fick efter några timmars väntan träffa läkare och han var väldigt bra, tog sig tid och så. Verkar som att det är ersättningen hon reagerar på, så nu har vi bytt sort och hoppas att det hjälper. Har kört NAN nu i två dagar och hon är redan en helt annan bebis. Hoppas så på att det inte är någon mjölkallergi, fick mjölkfri ersättning på recept men det vägrade hon äta, vilket jag kan förstå, det luktar gammal rutten sko. Men det verkar funka med NAN, hon mår hur bra som helst och det känns som om vi fått tillbaka våran glada lilla tjej igen :)

Igår var en väldigt bra dag. Jag var på en helt fantastisk massage och sen åkte vi hem och fick sällskap av våran fina vänner Sandra & Kristoffer. De hade varit på babyland och handlat det sista till deras bebis som kommer väldigt snart och så mötte vi upp de vid centrum där vi köpte med oss pizza hem. Mycket trevligt. Och nu lär vi inte träffas förrens den lille är här, ser så mycket fram emot det!

Idag har vi mest tagit det lugnt, Malva har lekt en hel del i babygymmet, nu vänder hon sig nästan så fort man lägger dit henne! Jag har dammsugit och fixat lite och Micke kom hem med lunch, så vi sågs ett tag, mysigt!

Tänker nu lägga mig med en bok på sängen. Malva har somnat så ska passa på att slappa lite själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar