fredag 22 januari 2010

Kvällslugn...

Åh, vilken dag. Malva har varit pipig och ledsen nästan hela dan, hon brukar inte vara så här. Undrar om det är fler tänder på väg? Roligt har det i alla fall inte varit och man känner sig så hjälplös när de små inte mår helt bra.
Men vi hoppas på en bättre dag imorgon. Vi har i alla fall varit uppe och lämnat en liten present hos kusin Vincent som har namnsdag idag. Så vi åt lite tårta och Malva prövade hoppgungan och det var populärt. Får se om vi kan få upp en vi med, tror hon skulle tycka det var roligt.

Sen har vi varit hemma och de stunder Malva var på lite bättre humör så har vi ätit och bara tagit det lugnt. Vi fick henne i alla fall på lite bättre humör och hon fick smaka lite potatispuré som jag gjort. Hon blir ju fyra månader idag! Det gick riktigt bra, tror mest hon var fundersam över konsistensen.
Sen var bebis ganska kladdig, så hon åkte ner i badet en sväng och det var riktigt roligt. Efter det åkte pyjamasen på och nu somnade hon för en liten stund. Och hon borde verkligen sova i natt, så lite hon sovit idag, hon borde vara helt slut.

Imorgon blir det Sickla, en ny mikro ska inhandlas och lite annat också, ska handla hem lite grönsaker så jag kan göra en omgång pureér som vi kan börja med här hemma. Roligt att göra lite egen mat till min sessa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar