lördag 23 januari 2010

Ny micro och påfyllt kylskåp..

Sådär, idag har micro inhandlats och vi har fyllt på kylskåpet, frys och skafferi med diverse.

Sån himla otur hade vi dock. Skulle handla på City Gross som öppnat här ute och anmälde oss till ett sånt där självscanningskort. Har det i alla andra butiker och tycker det är hur smidigt som helst. Hur som, vi fixade allt och började i den stora grönsaks- och fruktavdelningen där vi skulle ha MASSOR; Lök, potatis, bakpotatis, purjo, paprika, morötter, kiwi, bananer, äpplen, päron osv.
Och varenda våg på hela avdelningen var trasig. Vi stog i långa köer och inte ens personalen lyckades fixa de där vågarna. Så till slut gick vi och handlade allt annat, som blev en hel del, och sen fick vi gå TILLBAKA till fruktavdelningen och ställa oss och väga allt. Då hade de fått igång EN våg.
Så vårt besök som egentligen inte skulle ta så lång tid blev väldigt långlivat. Malva tappade humöret lagom tills vi var klara så det var bara att ge henne mat innan vi till slut lyckades komma hem och släpa upp allt i lägenheten. Åh, jag vill bo på bottenplan :(
Men det var endå skönt att få allt gjort och att ha en fungernade mikro igen. Så mycket lättare när man ska värma ersättning och allt.

Malva har varit på något bättre humör idag, och vi hoppas på en ännu bättre morgondag. Vi ska en sväng till mina föräldrar när Micke jobbar och sen blir det nog bara att vara hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar