lördag 5 mars 2011

Godmorgon lördag!

Som jag längtat efter den här lördagen! Av flera orsaker. Dels att ensamveckan lider mot sitt slut, att maken kommer hem imorgon.
Men också av de otroligt roliga anledningarna som fyller dagens agenda. Jag ska nämligen hitta på massa skoj idag, och Malva ska vara hos mormor och morfar. Eftersom jag kommer hem sent så ska mormor sova här hos oss och även gå upp med lillskrutt imorgon så jag behöver inte tänka på det. Underbart skönt med sovmmorgon efter en vecka där alla dagar börjat runt 6-tiden.

Men tillbaka till dag. Först ska jag och min fina (blivande) svägerska Sofie åka till stan! Vi ska nämligen ut och prova brudklänningar. Eller jag ska ju inte prova, utan Sofie, eftersom hon och brorsan ska gifta sig i september. Jag är med som smakråd och hjälp. Superroligt, brudklänningar är ju så otroligt häftigt. Hoppas vi kommer närmare i jakten på DEN klänningen.

Sen blir det hem och göra sig i ordning för något jag längtat efter riktigt länge. En tjejkväll med mina underbara tjejer ifrån mammagruppen! Tänk vilken fantastisk tur vi hade som fick en så bra grupp där vi faktiskt fortfarande umgås 6 av 8 stycken och även umgås med papporna. Vi har alltid så himla trevligt och kan prata om allt. Ska bli fantastiskt roligt hur som helst.

Nu ska jag passa på att pussa på min lilla tjej som jag inte kommer träffa så mycket idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar