torsdag 10 mars 2011

Finbesök!

Igår hade vi besök av Sanna, Malvas gudmor, och hennes Jonas. Malva visade upp sig på sitt allra bästa humör och hade show i vardagsrummet. Full fart hela tiden. Glad liten tjej som fick träffa gudmor igen.

När vi skulle välja gudmor till Malva så var valet ganska självklart både för Micke och mig. Vi ville gärna ha någon som har en kyrklig bakgrund, och det har Sanna, eftersom det var så vi träffades.
Men framför allt ville vi ha någon som är en bra person. Någon som vi tycker kan vara en bra förebild för Malva. Och det är Sanna. Hon är en underbar mamma till sina barn, en fantastisk vän och någon som man vet alltid finns där. Och även om livet ibland kommer emellan, vi har ju alla fullt upp med vardagen ibland, så vet jag att hon alltid finns där. Vi ställer alltid upp på varandra och vi vet vad vi  betyder för varandra. Vänskap handlar om just detta, att ställa upp på varandra och att respektera varandra. Inte att ställa krav eller om kräva något av varandra. Och vi tror att Sanna kan vara en viktig vuxen i våran dotters liv som kan visa henne just detta.


Våran lilla familj tycker så mycket om dig Sanna och Jonas verkar vara en riktig kanonkille och vi är superglada för din skull.

1 kommentar:

  1. Man blir ju rörd till tårar av att läsa dina rader. Jag tycker så himla mycket om er och är så glad över att få tillhöra eran familj. Självklart kommer jag alltid finnas där för er och framförallt för lilla Malva. Härligt att höra att Jonas blev "Godkänd" hihi... Kram till er!

    SvaraRadera