måndag 7 mars 2011

De finaste vänner man kan få

Ibland händer sådant man inte räknat med. När Malva var ett par månader blev vi som många andra erbjudna att delta i en föräldragrupp på bvc. Jag funderade lite på om jag skulle gå, men tänkte mest på att det kunde vara en del bra information som man kunde ha nytta av. Inte tänkte jag jag så mycket på de andra föräldrarna. Jag tyckte mest att det skulle bli nervöst, har ofta svårt att träffa nya människor och att slappna av.

Men efter ett par gånger började det lossna. Vi träffades utanför själva träffarna och jag blev så glad när de även frågade mig om jag ville följa med och fika. Och med tiden utvecklades en äkta, genuin vänskap mellan flera av oss. En vänskap som fortfarande består och som jag värderar otroligt högt. Och vi umgås även med papporna, som familjer.Tror nog inte det är så vanligt. De jag pratat med som varit på föräldragrupper har som mest fikat ett par gånger under mammaledigheten, sedan har det hela runnit ut i sanden. Men inte med oss. Vi har gjort massor av saker tillsammans och vi har alltid så roligt tillsammans, tiden går så fort.

Jag har tidigare blivit sviken av vänner. De vänner som man trodde att man alltid kunde lita på och alltid räknade med skulle finnas där, svek mig som allra mest. Därför har jag svårt för att lite på folk, att släppa folk riktigt nära. Men med er, mina fina vänner, är det annorlunda. Jag tycker så mycket om er, jag känner att kan slappna av med er. Att jag kan dela saker med er och jag litar på er. Jag är så tacksam och så glad för att ni finns i mitt liv och jag hoppas att våran vänskap kommer att bestå länge.

Lynn, Caroline, Angelica, Linda & Susanne: Finare vänner än er kan man nog inte hitta. Ni betyder så mycket för mig. Tack för att ni finns i mitt liv.

1 kommentar:

  1. Åh, det värmer verkligen att läsa det här. Blev rörd till tårar!
    Jag känner som du Anna och är glad att jag har er!! <3 Massa kärlek!

    SvaraRadera