onsdag 17 december 2008

Julklapparna börjar bli klara...

Idag är det en vecka till julafton. Såhär dags nästa vecka har vi varit i kyrkan på julmys och varit hos mina föräldrar och ätit god mat, julgodis, druckit glögg myst med klappar mm. Längar så efter den dagen. Ska bli riktigt mysigt och kul.

Med julklappsfixandet går det över. Vi var ju i stan igår med kollegorna, då vi åt julbord på s/s Stockholm och såg teater på Elverket. Där emellan julbordet och teaterna hann vi fixa en julklapp, så några börjar bli klara i alla fall. Och imorgon fixar brorsan ytterliggare en till oss, han handlar eftersom han är i stan.
Så nu är det mest smågrejer kvar. Och det får bli till att hitta det när vi gör Uppsala i helgen med alla våra sötnosar. Ska bli kul att få komma iväg lite och hitta på massa kul. Att dessutom få betalt för det och ha trevligt sällskap gör inte det hela sämre.

Dagen har annars varit bra, har varit på jobbet och fixat en del. Har lite kvar att fixa inför helgen, men det blir imorgon.
Allt under dagen gick väl inte heller som vi hade hoppats, men vi har tagit en viktigt, om än tungt beslut. Är bara så glad över att jag har min älskade vid min sida. Nu går vi vidare och får se vart vi hamnar någonstans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar