lördag 9 oktober 2010

Lustig lördag...

...Idag har familj G haft myslördag. Först var vi på UnderBARA BARN mässan och det var riktigt trevligt. Vi gick omkring, spanade i montrarna, fick gratisprover osv och spatserade runt. Ska bli kul att gå igenom allt sen när dottern somnat. Vi träffade Angelica och Jörgen en sväng med Nova. Gillade mässan i helhet, det var stort och rymligt, ingen trängsel trots så många barnvagnar, bra ordnat med ställen att värma barnmat, byta blöja osv. Blir nog ett besök även nästa år. Då har nog liten blivit lite mer lagom för en del av barnaktivteterna, lekhörnan, sång på stora scenen mm. Det mest spännande för Malva idag var att titta på alla människor, få smaka majskrokar med ny smak men framför allt den fina blåa ballongen som var jätte kul att vifta med. Och att slå mamma i huvudet med.
Efter mässan åkte vi hem, jag gjorde thaisoppa som vi åt innan vi traskade ut och fixade lite på tomten. Dags att göra det sista inför hösten. Det var riktigt skönt och vi hann med mycket innan det blev lite för kyligt att vara kvar ute. Får försöka ta resten imorgon.

Nu ska vi väl mest ta det lugnt en stund. Gå igenom påsarna från mässa, umgås lite och sen dags att sova för även morgondagen är fullspäckad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar