söndag 21 februari 2010

Insnöade...

Helgen har bestått av snö, snö och mera snö. Som tur är passade vi på att handla i fredags och har inte behövt sticka näsan utanför dörren den här helgen, inte Malva och jag i alla fall. Micke har jobbat en sväng idag och i övrigt varit ute korta stunder med Nelly.



Igår passade jag på att baka lite. Två tigerkakor och två sockerkakor med blåbär. Så nu är frysen påfylld. I övrigt så har dagarna mest bestått av det vanliga, bus med bebis och familjemys. Lagat och ätit god mat och titta på OS.



Imorgon är det ledig måndag igen. Snöovädret väntas fortsätta så blir väl mest att vara hemma imorgon med ska ju dock till bvc imorgon då våran lilltjej blir hela fem månader! Så dags för vaccination igen. Hoppas det går lika bra som sist, då märktes det knappt på henne, lite lite gnällig var hon, men annars ingen reaktion. Men lite ont i mammahjärtat gjorde det sista när hon blev så ledsen. Men bvc-tanten sa att det brukar gå bättre andra gången då barnen blivit lite större och det finns lite mer att sticka i. Och det stämmer verkligen på Malva, låren har blivit riktigt knubbiga.

Bjuder på våran lilla tjej som blev alldeles trött efter maten idag. Hade nog kunnat sova där ganska länge men tog upp henne efter ett tag då jag blev lite orolig för hennes nacke.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar