fredag 12 februari 2010

Grötpremiär!

Ikväll fick Malva gröt för första gången! Banangröt, mums mums. Hon verkade gilla det i alla fall, en halv portion gick ner, och sen lite ersättning på det. Ska pröva att ge gröt ett tag nu som sista mål och hoppas att hon sover lite bättre på nätterna, då det fortfarande krånglar lite, även om det är något bättre. Men som sagt, hoppas att gröten gör sitt till också. Och att den där tanden snart kommer upp, man känner en tydlig "knöl" i tandköttet, så väntar nu bara på att den ska bryta igenom.

Helgen blir ganska lugn. Imorgon ska vi fira Sannas Emil som fyllt 6 år! Tänk va stor han har blivit och va fort det har gått. Snart är det väl Malva som fyller sex år. Tänk att hon snart är ett halvår redan, så svårt att tänka sig. Och samtidigt känns det som att hon alltid har varit här hos oss, kan knappt komma ihåg hur det var innan hon kom.
Sen blir det nog mest att ta det lugnt, kanske en promenad om vi får fint väder. Längar efter våren nu, för min del räcker det men snö och kyla nu. Nu vill man ha vår, grönt på träden, blommor och fågelsång. Och mindre tjocka kläder på barnen hihi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar