torsdag 4 februari 2010

Godmorgon världen...

Två nätter i rad har Malva sovit jätte konstigt. Hon vaknar ganska ofta och vill inte somna om. Och det är verkligen inte likt henne som normalt bara vaknar en gång per natt, nån enstaka gång två. Men vi båda gissar på att det är nästa tand som spökar, då hon dregglar nått erormt just nu och ska ha händerna i munnen konstant.

Så vid halv sju gick vi upp, efter flera försök att få henne att somna om, det gick helt enkelt inte. Så nu hänger hon i hoppgungan. Hon har inte riktigt fått in tekniken än men hon ler med hela ansiktet och är så nöjd över att få stå själv. Och det går bättre och bättre, ibland lyckas hon få till ett litet hopp.

Idag ska vi på föräldragrupp, det ska bli roligt. Den här gången ska även Micke med. Sen åker vi hem och hämtar Nelly och åker till mina föräldrar. Det är ju torsdag och Micke jobbar sent, då brukar vi göra det för annars blir det så segt att bara sitta hemma.

Kanske tur att man är vaken i alla fall, nu kör plogbilen för fullt här utanför och då hade man ju ändå vaknat av den...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar