torsdag 6 maj 2010

Veckan fortsätter i rasande fart...

Gårdagen spenderades på IKEA med Sofie och Vincent. Köpte hem lite småsaker, mest lite grejer till Malva men tittade desto mer. Ska bli så kul sen när vi kommer på plats och man verkligen får se allt man kan/vill göra. Och köpa :)

Idag var vi först hemma hos en i föräldragruppen och mös med barnen. Några var sjuka, men vi andra hade mysigt och god mat fick vi också. Sen tog Malva och jag och promenad i det vackra vårvädret och avslutade i centrum där vi köpte skor till Malva och sedan handlade lite på Sabis. På väg hem fick vi sällskap av Sofie och Vincent som kom ikapp oss.
Väl hemma har vi myst bara Malva och jag, då Micke jobbar. Men allt har gått super och nu sover hon i sin säng.
Idag var morbror över och hjälpte till att sänka botten på sängen. Eftersom hon har börjat dra sig upp i spjälorna och även halvt reser sig på golvet så var det dags. Så nu sover hon lite längre ner. Blir lite svårt för mig som är så liten att få henne på plats, men man lär sig väl efter ett tag.

Malva har blivit så stor bara sista veckorna. Hon sitter nu upp långa stunder utan stöd och jätte stadig är hon. När man håller henne i händerna så går hon några steg framåt. När någon säger "Hej då" så har hon börjat vinka. Och när hon ligger på golvet så drar hon sig numera fram, och reser sig nästan upp i krypställning. Undan går det när hon tar sig fram, så man kan inte vända huvudet till i många sekunder. Idag fick hon tag i ställningen med Nellys mat och vatten, så då fick mamma torka golvet i köket :)

Imorgon ska vi en sväng till Tyresö för att hälsa på Linnéa och Elvin. Mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar