torsdag 13 maj 2010

Shopping!

Som ni säkert vet så fick vi ju lite mer betalt för lägenheten än vi hade trott vilket känns så himla skönt. Det innebär bland annat att vi kan lösa ett lån på 75 000, lägga in mer kontant än vi hade tänkt oss från början och ändå få lite pengar över till att renovera och handla lite för. Det som vi kommer att handla, förutom lite småsaker är trädgårdsmöbler, möbler till Malvas rum (då hon bara har en säng än så länge), möbler till hallen samt köksmöbler. Känns jätte kul att kunna handla lite nytt till hemmet.

Häromdan var pappa och jag till Jysk och köpte trädgårdsmöbler.
Ett superfint bord och sex stolar. Till det tjocka röda dynor.
På bilden ser ni bord och stolar:


Kommer bli superfint och längtar så mycket tills vi sitter på altanen i sommar, Micke grillar och vi bara kan njuta av att ha våran egen lilla täppa. Funderar mycket på hur vi ska göra med tomten. Har även fått det positiva beskedet att den kommer att utökas en bit. Så det blir väl att sätta upp nytt staket och sen kanske ny häck. Funderar på syrener, då jag älskar deras underbara blommor.


Idag är det dags för nästa shoppingtur. När Micke jobbat klart för dagen tar vi med oss mamma och pappa till Mio där planen är att inhandla det här köksbordet + stolar.
Hoppas på att det fortfarande finns kvar. Det skulle nog bli väldigt fint i vårt kök i alla fall, som har ekluckor.
Sen har vi sån himla tur att mamma och pappa låter oss ställa alla grejer hemma i deras vardagsrum, som numera börjar likna ett lager. Men förhoppningsvis slipper de det snart. Men hur som helst, tur för oss att de ställer upp.

2 kommentarer:

  1. härligt å se(läsa)att dina föräldrar ställer upp så mkt som de gör!!

    köksmöblerna ser ju jättefina ut, och skönt med stort bord!! =)
    haha, vem vet..kanske blir trillingar nästa omgång ;) om inte annat, så har ni ju månag vänner som gärna kommer på besök =D

    kram!

    SvaraRadera
  2. Sandra: Jo, det är så skönt att de finns :)

    Bordet fanns kvar och nu ligger det ännu mer kartonger hos mamma och pappa.

    Men trillingar hoppas jag att vi slipper :S Det räcker nog med en eller MAX två till ;)

    SvaraRadera