tisdag 6 juli 2010

Det går framåt...

Vi jobbar och sliter, just nu har det mest blivit utomhus. Vi har fått upp nytt fräscht staket, så nu är tomten inhägnad. Idag fick vi hem ett jättelass med jord, så vi har krattat och grävt hela dan. Även om vi hade tur och fick bra med hjälp från en grävskopa som råkade befinna sig på samma plats vi rätt tidpunkt. Vilken lycka när vi insåg att vi skulle bespara oss 80% av arbetet.

Sen har vi även fixat med stora rabatten. När vi flyttade hit var den ju totalt igenväxt, på mitten satt en stor, halvdöd klätterros med stora taggar och i övrigt var det flera stora buskar och en del annat. Vi har grävt och grejat, och nu börjar det äntligen bli klart. Vi har slitit för att få bort stubbar och taggbuskar och jag har rensat allt som fanns, blev 7-8 stora säckar med skräp. Och nu är det nästan klart. Imorgon ska vi göra klart det sista på den nya fina kanten vi sätter upp och planera de sista perennerna. Kommer bli så superfint när det är klart. Ser fram emot nästa sommar när det har växt upp lite mer och börjar blomma ordenligt.

Imorgon när allt är klart ska vi packa in familjen för att åka till landet. Ska bli superskönt. Vi behöver lite avkoppling, då vi jobbat och slitet sista veckorna. Vi har ju haft bra hjälpa, av bland annat mamma och pappa, men vi har jobbat mycket själva också.
Micke har två veckors semester kvar inklusive denna, så blir ungefär 1.5 vecka där nere. Helt underbart. Bara få komma ner och njuta och bara vara. Längtar. Få vara tillsammans med familjen, grilla, bada, åka på utflykter, äta glass och bara vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar