måndag 19 juli 2010

Tillbaka i storstan.

Vi har haft en skön, och mycket varm, semester. Vi har mest njutit av att bara ta det lugnt, dels var det ganska skönt med den lilla och sen orkade man inte så mycket mer i värmen. Men vi har bland annat:

* Ätit smultron under eken i gräsmattan
* Badat i den underbara poolen mormor och morfar köpt
* Badat i havet
* Ätit glass och jordgubbar
* Grillat och ätit gott hemma i stugan
* Myst med mormor och morfar
* Ätit gott på restaurang
* Spelat sällskapsspel
* Busat med kusinen, morbror Thomas och moster Sofie!
* Fått många sovmorgnar, tack Malva!
* Tagit massa fina kort på lilltjejen


Helt enkelt en väldigt bra familjesemester. Synd bara att tiden gick så fort, även om det är lite skönt att vara hemma också. Vi har nu börjat jobba igen om har 4 veckors jobb framför oss. Kul och spännande. Skönt att allt än så länge funkar så bra med Malva. Hoppas det funkar på Gotland också.


Det har varit otroligt värdefullt för oss att få den här tiden, att bara vara på. Vi behövde det nog allihop, då vi slitit med flytten och annat. Och vi hann nu umgås, vila och mycket annat som vi behövde. Det är bara synd att alla kanske inte förstår det. Landet är våran viloplats där vi kan vara borta men ändå med en hemmakänsla. Och det är skönt, att ha en plats att koppla av på. Och den här platsen kommer att betyda mycket för våran familj, och självklart vill vi att våran dotter ska få njuta av det så mycket möjligt. Tillsammans med oss, sin mormor och morfar och sin kusin med familj. Så roligt att se de två små nu, de börjar få glädje av varandra så mycket mer nu. Längtar redan tills nästa sommar, kan tänka mig vad roligt de kommer ha tillsammans.

Till sist en liten bild på våran prinsessa från veranda. Där stod hon och kikade ut på morfar som var i potatislandet. Och så här glad blev hon när hon såg sin mamma:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar