tisdag 6 juli 2010

Malva 9.5 månad!

Malva har nu hunnit bli hela 9.5 månad och oj vad det går undan. En liten uppdatering på fröken:

* Vi har börjat använda kläder i strl 74. Byxor är fortfarande lite långa, men bodys, dräkter och klänningar blir det ju mest nu på sommaren och det funkar kanon.

* Malva går jätte bra med stöd, hon börjar nu gå och hålla i sig med bara en hand, även om det är lite vingligt.

* Hon reser sig i allting HELA tiden. Möbler, kartonger, folk osv. Försöker även resa sig utan stöd och är på god väg. Går runt bord och tar sig mellan tex vardagsrumsbordet och soffan. Släpper ibland taget och står en stund utan stöd. Annars tar hon sig fram genom att krypa, i jätte hög fart.

* Hon håller på att få massor av tänder. De senaste veckorna har de brytit ut inte mindre än 5 tänder, som nu alla är på väg. Det gör att hon har sju tänder. Det går ganska bra med tänderna. Ingen feber, även om hon varit lite gnällig sista dagarna, tror dock att det även är en kombination med värmen.

* Sista tiden har även hennes hår börjat växa. Hon ha rju haft väldigt kort hår hela tiden, knappt synligt, men nu börjar det hända saker så förhoppningsvis har vi snart lite mer hår på huvudet.

* Hon pratar som bara den. vrålar, tjuter, skrattar. Säger mamma, hej, ajaj. Vinkar och klappar händerna. Skakar på huvudet och dansar.

Med andra ord är det full rulle. Man får springa hela tiden och ibland undrar man hur fort hon egentligen kan ta sig någonstans. Hon är i övrigt en mycket glad flicka. Pappas tjej, mammas prinsessa, morfars docka och mormors trollunge :)

Ska bli väldit spännande att åka till Gotland och se hur hon tacklar hela den situationen att bo med 22 andra människor, de flesta för henne helt okända. Men hon är så duktig när vi är iväg, gillar att sitta hos folk och blir sällan rädd/ledsen så tror det kommer gå alldeles utmärkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar