söndag 24 maj 2009

Hemma igen...

Vi har varit en hel vecka på landet, super skönt och välbehövligt, även om vädret kanske inte blev det bästa. Men skönt att bara komma bort. Och lite hann vi vara ute också, blev massa bus med vovven som fick pröva sina presenter, en agilitytunnel och ett hopphinder. Hon fyller nämligen hela 3 år idag, men vi passade på att inviga sakerna redan i vecka. Hon tyckte först att det var lite läskigt, men när hon fattat grejen så bara älskade hon det. Får se om det blir till att införskaffa ytterliggare hinder till sommaren.

Vi hann även med att fixa i ordning lite inför sommaren, vi planterade 2 sorters potatis, morötter, rädisor, gräslök och gurka. Ska bli spännande och se om/hur det blir nått längre fram.

I fredags kom vi hem och har sedan dess hunnit med lite jobb för makens del och igår var vi och firade världens bästa Sanna som flyttat/fyllt år. Vi fick riktigt god smörgåstårta och dricka. En väldigt lyckad kväll, även om vi var tvugna att avvika inte alltför sent eftersom vi skulle jobba idag. Maken jobbar fortfarande, skall strax hämta honom, och sen ska vi väl fixa nått att äta idag. och något extra smaskigt till vovven, på födelsedagen och allt...

1 kommentar:

  1. Jätte toppen att ni kom.. Jag är såå tacksam för det.. Det var en otroligt lyckad dag! Kram

    SvaraRadera