torsdag 22 april 2010

Tröttkväll...

Lite trött idag. har varit vaken sen halv sex och hållit igång större delen av dagen. Ändå känns det som att jag kommer få svårt att sova.

Nåväl, jag hann i alla fall röja undan lite grann här hemma. Planen var också att packa det vi ska ha med oss till landet under helgen, men det har inte blivit gjort. Det enda jag hittils tagit fram är ett paket blöjor. Visserligen mycket viktigt att blöjorna kommer med, men det blir ju en del annat också. Framför allt till Malva. Det är mycket att tänka på när man ska resa med en bebis, även om det bara är för en helg. Det är blöjor, mat, gröt, ersättning, välling, kläder, extra kläder, leksaker, vagn, filt osv. Det blir en hel del i alla fall. Som tur är har vi en del grejer på landet, men det blir ju en del i alla fall. Till oss vuxna behövs inte så mycket, vi har en del kläder där och så. Sen ska även hunden ha lite saker med sig, inte att förglömma. Och så måste man komma ihåg att tömma soporna så inte blöjhinken står med 3-4 dar gamla blöjor när man kommer hem.

Hur som helst är det lite sen att packa nu. Ska skriva en snabb lista på det som behövs så blir det lättare att bara kasta ner sakerna imorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar